cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

El Teatre del Mar obre una nova convocatòria de Residències Artístiques amb la incorporació d'una d'escriptura dramàtica

El Teatre del Mar ha obert una nova convocatòria de Residències Artístiques per a l'any 2024 i ha incorporat una residència nova d'escriptura dramàtica amb la Fundació Societat General d'Autors i Editors.

Segons ha informat aquest divendres en un comunicat el teatre, la línia de Residències Artístiques està destinada a creadors, companyies i col·lectius de Balears en procés de creació d'un projecte d'arts escèniques, per als quals l'Espai pot servir d'ajuda i acompanyament a la creació. El termini per a presentar projectes és fins al 26 de febrer.

Així mateix, enguany s'ha afegit una nova residència, la d'Escriptura Dramàtica, que accepta projectes fins al 4 de març.

La convocatòria està destinada a autors de les Balears, socis de la Societat General d'Autors i Editors, amb projectes d'escriptura dramàtica per a les quals l'Espai pot ser un àmbit d'ajuda i acompanyament.

L'acord amb la SGAE permet oferir una residència artística d'àmplia durada amb el suport d'un equip de professionals de l'àmbit de la dramatúrgia, la creació, la direcció i la interpretació, i una beca de 2.500 euros.

La Fundació Teatre del Mar és una entitat privada amb vocació de servei públic que, d'acord amb els seus objectius fundacionals, desenvolupa programes socioculturals que atenen aquest interès públic i general, segons han destacat.

L'Espai de Cerca del Teatre incorpora, en aquest sentit, tota una sèrie d'iniciatives destinades a la recerca, experimentació, innovació i pràctica de les arts escèniques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.