cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Organitzen 'Renou x Palestina', un concert solidari amb el poble palestí

224201

El proper dissabte, 9 de desembre, La Roca (Camí de Son Oan, Muro) acull un concert solidari amb el poble palestí: 'Renou x Palestina'.

Es tracta d'una iniciativa en què el punk, el hardcore, el metal, el rap i l'electrònica s'ajunten per a cridar ben alt que «ja n'hi ha prou del genocidi que està perpetrant Israel contra el poble palestí».

Tots els beneficis del concert s'enviaran al Comitè de Suport al Poble Palestí (Fundació CAPP) que desenvolupa una tasca humanitària a Gaza repartint aliments i medicaments entre les víctimes dels atacs i l'apartheid israelià. Una ajuda per a totes les famílies de la Franja de Gaza que pateixen una situació d'autèntica emergència humanitària.

Si no pots assistir al concert però vols aportar-hi, pots comprar entrada igualment per a col·laborar-hi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per A. Cirer, fa 8 mesos
L'Estat d'Israel està executant un genocidi en directe davant dels vostres ulls i encara hem de sentir totes aquestes estupideses. Us han rentat el cervell?
Informau-vos una mica, si us plau, que fa 75 anys que això va començar. No pas el 7 d'octubre.
Ara sembla que vulguin accelerar la "solució final". Us sona de res?
Valoració:0menosmas
Per Guillem, fa 8 mesos
L'agressió contra Palestina no es d'ara. Al final de la segona guerra mundial els Sionistes (una secta supremacista jueva creada a finals del segle XIX) amb l’ajuda dels EE.UU. expulsaren a dos milions de Palestins de les seves terres i les seves cases pe crear l’estat d’Israel i mai han volgut complir els mandats de l'ONU, ni les lleis internacionals referides als drets humans. La protecció incondicional dels EE.UU. a Israel, l'hi ha permès vulnerar totes les resolucions de l'ONU i seguir ocupant terres i cases de Palestina al estil dels colons del Oest americà ocupant les terres dels indis. Sols els ignorants pensen que l'expulsió de milions de persones dels seus pobles i tancada en camps de concentració, no te res a veure amb l’origen del conflicte.
Valoració:1menosmas
Per Fart, fa 8 mesos
No just la Unió Europea, si no el Govern d'Espanya independent i directament, ha destinat gairebé mil mil.lions d'euros dels nostros impostos a guarnir als terroristes de Hamàs. Perque la gent de Gaza no veurà ni un euro, ni tindrà cap ajuda sortida d'aquests doblers que va enviant Espanya, que s'en va tot cap a que aquesta mala gent jihadista faci de les seves.
Tan bé com ens anirien a noltros aquests doblers, que a més son nostros, els dónen als terroristes islàmics perque continuïn fent el mal.
Valoració:0menosmas
Per Que el Karma no els perdoni, fa 8 mesos
Tots els que ordenen a Israel que s'aturi de lluitar, que els israelians afectats s'oblidin i dónin per perdudes a les seves persones estimades, seqüestrades per Hamàs. Com aquests tals, Guterres, Sánchez i resta de gent de la ONU comprada per Catar i altres països àrabs multimil.lionaris, se mereixen que qualsevol dia siguin ells, els que també se trobin en la mateixa situació en la que tracten de deixar a aquests pobres israelians: Amb els seus pares, fills, parelles retinguts per terroristes, sense saber res d'ells, sabent que els torturaran i mataran, perque uns organismes internacionals corromputs els impedeixin rescatar- los , ni més ni manco, que en nom dels drets humans.
I tot perque ells, donen més valor a les mentides d'uns terroristes apadrinats pels multimil.lionaris àrabs, que no a tot el sofriment gratuït que han infringit aquests mateixos terroristes a una gent innocent que l'únic crim que cometien era viure la seva vida.
Decididament: Per tenir una ONU com la que se mos ha quedat darrerament, val més no tenir res, perque seria molt menys perillós

Valoració:-1menosmas
Per Angelats, fa 8 mesos
Ni un nap podrit per omplir les butxaques dels cappares dels terroristes de Hamàs (que és on acaben tots els doblers per a Palestina).
Valoració:0menosmas
Per si si, fa 8 mesos
jojojojoj las ovejas defendiendo al lobo.
ya veran ya.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente