cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

'Tragèdia fantàstica de la gitana Celestina' del dramaturg Alfonso Sastre, aquest dijous al Teatre Principal de Palma

Aquest dimarts, la secció 'Paraules de Blau' conduïda per Jaume Pla Forteza dins el programa matinal d'Ona Mediterrània, Ona Bon dia, dirigit per Toni Rotget, ha presentat el nou projecte de la companyia de teatre Sa Boira.

El Teatre Principal acull aquest dijous l'obra teatral 'Tragèdia fantàstica de la gitana Celestina' del dramaturg Alfonso Sastre, de la mà de la companyia de l'ONCE Sa Boira.

L'obra està dirigida per Bernat Pujol i Mateu Fiol i compta amb la interpretació de María Llobera, María Bel Sureda, María Ángeles Cutillas, Cati García, Pilar Redondo, Zulima Manzaneque, Juan Moreno, Santi Muñoz, Jesús Romero, Mateu Segura, Moisès Córdoba, Manolo Serrano, Antonia Burguera i Catalina Cañellas.

Segons varen explicar els actors que participen del muntatge «l'espectador trobarà una Celestina molt eixelebrada i que poc té a veure amb l'original de Fernando de Rojas. Es tracta d'una peça tragicòmica, que contínuament va del més dur drama a la més absurda comicitat».

En aquesta particular versió del clàssic de la literatura medieval castellana, Calixto i Melibea no són uns joves, sinó uns personatges d'avançada edat que generen «un enfilall de situacions absurdes i còmiques».

Cal destacar que, la companyia Sa Boira es va fundar en 1987, representant fins al moment més de 50 títols. En 2013, va rebre el premi 'Max aficionat' i és l'única companyia 'amateur' que actua en el Principal de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.