cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

'Connexió Coop', Economia local i música a Maria de la Salut el 12 d'octubre

221999

La Cooperativa de consum Corda i Poal Cultural, llança un nou projecte aquest 12 d'octubre a la plaça de l'Església de Maria de la Salut a partir de les 10.00 del matí i al llarg de cinc hores es promocionarà i es sensibilitzarà la importància de l'economia local de km 0, amb el projecte Connexió Coop que vol fer arribar d'una forma lúdica, engrescadora i participativa el coneixement d'accions d'economia social que es desenvolupen a Maria de la Salut i a les cooperatives de consum de les Balears combinant alimentació, begudes artesanals, escacs, artesania local i bona música d'autors que canten en Català.

Aquest esdeveniment té el suport de l'Ajuntament de Maria de la Salut, el Consell de Mallorca, la Cooperativa Arç assegurances ètica, i la ferreteria de Maria que encapçala en Pedro Rubio, persona molt compromesa amb a la cultura i l'esport del poble, i Caixa Colonya, amb l'objectiu de fomentar l'economia social i solidària; on cultura i producte local seran la base del maridatge per a totes les persones que vulguin gaudir d'un matí diferent.

Així a les 10.00 hores es farà l'inici de la Fira amb mostres de productes locals i cooperatius amb cervesa artesanal, Begudes Puig, Vermut de Santa Maria, gastronomia local i vendes d'articles realitzats de forma artesanal i participació de botigues del poble.

A les 10.15 i al llarg d'una hora, inici d'un torneig escolar obert d'escacs i de partides de 5 minuts amb el sistema Masnou.

De 10.30 a 12.00 hores, els darrers autors locals signaran i compartiran xerrada amb el públic assistent i també les podreu comprar, estaran amb nosaltres Francisca Bergas 'A la llar cuinam vides'; Jeroni Bergas 'Del silenci i altres Veus'; Pere Sureda 'Les messes d'estiu' i Joana M. Pastor 'El Món Màgic de Lot. La reina Leilani'.

A partir de les 11.30 s'iniciarà la música amb una proposta molt variada, així arribarà Landry, un català que ve a mostrar el món de la rumba i especialitzat a animar als més joves, després s'incorporarà el cantautor d'Artà Sanxo amb una música propera a les nostres arrels i tancarà a les 13.30 un Dj de Maria de la Salut, Miquel Ferriol conegut per en Leiva, dinamitzarà i tancarà la jornada amb música actual, alegre i festiva, que es podrà combinar amb un vermut, cervesa o refrescs i alguna picadeta.

Sens dubte, aquesta jornada que organitza la cooperativa de Consum Corda i Poal en col·laboració amb la Delegació de l'Obra Cultural de Maria de la Salut serà un mirall de diversió, bon ambient i amb un ventall d'activitats que arribarà a tota la població local i altres pobles de la conrada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.