cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

El Centre Internacional de Fotografia Toni Catany acollirà les jornades 'Qüestions d'arquitectura'

El Centre Internacional de Fotografia Toni Catany acollirà dijous que ve i divendres les jornades 'Qüestions d'arquitectura', coordinades per Josep Lluís Mateo i Antoni Garau.

Segons ha informat aquest dilluns el Centre Toni Catany en un comunicat, aquestes jornades són un espai de reflexió sobre qüestions comunes a la producció artística que comparteixen dues disciplines, la fotografia i l'arquitectura.

Els ponents d'aquestes jornades seran el membre fundador i director del Centre Àrab d'Arquitectura de Beirut, George Arbid; el fotògraf d'arquitectura Aldo Amoretti, i els arquitectes Carles Enrich i Laurent Stalder.

En concret, les jornades 'Qüestions d'arquitectura' es proposen entorn de la creació i la invenció del nou, ja que encara que la fotografia i l'arquitectura estan basades en la realitat, la seva acció provoca sempre una nova mirada, un nou espai que alhora que orienta cap al futur, fa comprendre i ampliar la percepció del que existeix.

A més, les jornades també es basaran en el coneixement, l'anàlisi, l'ampliació del camp i l'abstracció del pensament i de la tradició, comptant amb la cultura mediterrània com un factor determinant, com a marc real i ampli.

Les jornades començaran el dijous a les 19.00 hores amb la ponència de George Arbid titulada 'El Centre Àrab d'Arquitectura de Beirut: arquitectura moderna en el món àrab i la seva documentació i preservació', i seguirà a les 20.30 hores amb la ponència 'Escoltar els llocs', d'Aldo Amoretti.

El divendres a les 19.00 hores tindrà lloc la xerrada de Laurent Stalder titulada 'Coses de la modernitat', i l'esdeveniment finalitzarà a les 20.30 hores amb la ponència 'Un altre futur', de Carles Enrich.

Amb aquestes sessions el centre dona continuïtat a la seva programació d'activitats entorn de la fotografia i altres disciplines artístiques, dins del programa Transferències.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marita Cort, fa 11 mesos
Hola,
Soy Marita Cort - artista visual con mi especialidad en fotografía.
Deseo tener más información sobre estas Jornadas Questions d' Arquitectura.
Precio por asistencia.
Idioma en que se impartirán las ponencias.
Saludos
Marita Cort
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente