cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Torna 'Acorar': es podrà veure aquest dijous al Pla de na Tesa

'Acorar', el multipremiat text del dramaturg Toni Gomila, es representarà aquest dijous a les 21.00 hores a la Plaça de l'Església, en el marc de les festes del Pla de na Tesa.

Segons ha informat aquest dimecres l'Ajuntament de Marratxí, l'entrada per a gaudir d'aquesta representació, que duu més de deu anys i 500 funcions per tota la geografia estatal, serà gratuïta.

Aquesta obra, considerada una de les «més emblemàtiques» del panorama teatral balear, és una reflexió del dramaturg Toni Gomila sobre la identitat col·lectiva dels pobles i sobre què és allò que ens defineix, i que fa que existeixi la nostra comunitat.

La dramatúrgia s'emmarca en el context d'una jornada de matances a Mallorca on, a partir d'un minúscul fet quotidià, s'ofereix una visió universal.

A més, aquesta obra ha estat la guanyadora del Premi Crítica Serra d'Or, que reconeix les millors obres escrites en llengua catalana, ha rebut l'esment especial als Premis Ciutat de Barcelona que atorga l'Ajuntament de la ciutat, i ha estat guardonada com a millor text de teatre català i nominada als Premis Max en la categoria d'Espectacle Revelació.

Així mateix, com a intèrpret de l'obra que ha escrit, Gomila també va ser reconegut amb una nominació als premis Butaca en la categoria de Millor Actor.

L'espectacle està organitzat per l'Ajuntament de Marratxí amb la col·laboració del Consell de Mallorca, i es tracta d'una peça teatral que presenta uns personatges i un paisatge que ressonen pròxims, però que alhora es presenten en perill d'extinció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa 11 mesos
Toni Gomila és un artistás vaig disfrutar moltíssim, el vaig saludar i li vaig dir que me havia retornat a la meva infantesa,salut per molts anys.
Valoració:2menosmas
Per escardapenyes, fa 11 mesos
Fantàstic Toni Gomila allà serem.
Suposo que els bocs estaran tancats, són capaços de fer barrebassades.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente