cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Pablo López clausura la segona edició del Menorca Music Festival

Foto: Menorca Music Festival

La segona edició del Menorca Music Festival (MMF) ha conclòs aquest divendres a la nit amb l'actuació de Pablo López, després que, durant gairebé 10 dies, 9.000 espectadors hagin gaudit d'aquest festival.

Segons ha informat l'organització, el MMF, inaugurat el passat 4 d'agost en el Recinte Firal des Mercadal amb la celebració del Gran Oppening d'Estrella Damm i les sessions dels Djs Cucú i Vonvon, ha posat aquest divendres punt final a la seva segona edició amb un concert de Pablo López.

En aquesta edició, el MMF s'ha consolidat a l'illa, tal com demostra que el nombre d'espectadors s'hagi incrementat fins a arribar a sumar un total de 9.000 assistents al festival. Això ha fet que els creadors d'aquest projecte, Maurici i Esteve Alfaràs, ja es posin a fer feina de cara a la celebració d'una tercera edició.

Durant aquests dies de música i ambient festiu, per l'Escenari Principal del MMF han passat artistes de la talla de Melendi, qui el passat dia 5 d'agost obria el teló del festival, penjant el cartell de 'sold out', els londinencs Crystal Fighters, Tom Odell i Vanesa Martín. Un selecte grup d'artistes al qual aquest divendres nit s'ha sumat Pablo López.

Però el MMF no sols s'ha celebrat en l'Escenari Principal, sinó que també ha portat la música i festa al Village, un espai més íntim i acollidor on els Djs Cucú i Vonvon, van donar vida al Gran Oppening Estrella Damm el passat 4 d'agost. També han actuat en aquest escenari Pol Cortés i Juls Cattaneo, a més de Chiara Oliver i Dani Juanico. Aquests últims comparteixen ser menorquins i haver passat pel concurs de talents de 'La Voz'.

Festival amb valors

D'altra banda, els organitzadors del Menorca Music Festival (MMF) han informat que aquest esdeveniment ha impulsat el tractament dels residus a través de la participació activa i la conscienciació del públic sobre la reducció del consum de plàstic d'un sol ús.

En aquest sentit, i com a mostra d'aquest compromís, el MMF s'ha adherit a l'Aliança Menorca Sense Plàstic formada per diverses entitats de l'illa que compten amb una destacada trajectòria en la protecció i preservació de l'entorn i en la seva lluita contra el plàstic d'un sol ús.

Així mateix, des de l'organització d'aquest festival musical han valorat que s'està treballant perquè el MMF sigui un espai lliure de violència i discriminació masclista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.