cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

La solidaritat amb Valtònyc omple les projeccions de 'No callarem, un film per la llibertat' a sa Pobla i Palma

Aquest divendres a sa Pobla i dissabte a Palma s'han fet dues projeccions del documental 'No callarem, un film per la llibertat', organitzades per l'OCB de sa Pobla i Ona Mediterrània.

En els dos actes hi han intervengut les germanes de Josep Miquel Arenas i la directora del documental, Clàudia Arribas. En l'acte de Palma, va intervenir Josep Miquel Arenas, a través de vídeo, que va explicar que 'No callarem, un film per la llibertat' és «una gran victòria d'Elgio, Pablo Hasél i jo mateix, perquè l'objectiu de l'Estat espanyol era fer-nos callar i hem demostrat que, cadascú amb els mitjans que ha pogut, ens hem continuat expressant».

El documental està centrat en la història de tres joves músics rostres de l’actual persecució de la llibertat d’expressió a la música a l’Estat espanyol.

La pel·lícula, que oscil·la entre el documental musical i el social i de denúncia, aborda les experiències que han portat Elgio, Pablo Hasél i Valtònyc a convertir-se en represaliats polítics així com en les conseqüències que té la repressió a les seves vides, ja sigui per la inhabilitació, l’exili o la presó.

'No callarem, un film per la llibertat' és una producció de BRUNA i No Callarem, amb el suport de Carne Cruda i la col·laboració de Verkami.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa 12 mesos
Els líders dels joves a Palma van en patinet deu hores per pagar el lloguer i els aliments pel seu fillet de dos anys. Suen bastant i són ignorats. Aquests omplirien el Teatre Principal, però no tenen canal de Youtube ni Twitter. Si un volgués entrar al Parlament després de 10 hores repartint, li fotrien fora... I són els líders del futur. Valtonyc té mèrit però el cost d'exiliar-se per evitar una presó és alt. Es perd el contacte directe amb el poble i el país. Crec que Valtonyc ha de tornar i arriscar-se a anar a presó, com a Pablo, Lula, Mandela, Junqueras... El mateix Jesucrist. Fora pors. I si el judici és injust ja ho pagaran els botxins. Ànim.
Valoració:3menosmas
Per M. Rajoy, fa 12 mesos
Més valdria que detinguessin i enpresonàssin a tots els corruptes, així com a tots els criminals i delinqüents d'extrema dreta. Però mentres el franquisme i el feixisme continuïn fent i desfent a dins de la Justícia, aquesta no serà ni justa ni bona.
Valoració:6menosmas
Per Joan puigros, fa 12 mesos
Això d'omplir , supos no ho diran per aquesta foto. Vaja tela
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente