algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
13°

Da Souza s'acomiada dels escenaris amb dos grans concerts

214209

Da Souza ha estat la banda de música independent de capçalera de Mallorca i, després de 10 anys dalt dels escenaris, aquest dimecres han anunciat que «tanquen la persiana».

«Han estat anys increïbles, hem pogut fer un bon grapat de cançons, discos i concerts, i hem conegut llocs i, sobretot, gent meravellosa que ara ja són amics i família. En definitiva, hem crescut i hem arribat fins aquí», han començat explicant al comunicat.

El quintet mallorquí ha assegurat que estan molt satisfets i orgullosos del camí fet, però que necessiten «passar pàgina». Per això, han decidit que durant el que queda de 2023 tancaran etapa, començant amb una petita gira a l'estiu.

«Hem preparat dues grans nits de comiat, volem partir de la millor manera, així que seran dos xous de fantasia, amb col·laboracions i molta emoció». Aquests dos grans concerts tendran lloc a Palma (Es Gremi) el 29 de desembre i a Barcelona (Sala Apolo) el 26 de gener de 2024.

Amb tot, han agraït a totes les persones que els han fet costat des que van començar el 2013: «han estat uns anys preciosos i és en bona part gràcies a vosaltres». Els seus fans, davant el trist anunci, han omplert Twitter de manifestacions d'amor i de gratitud cap als membres del grup.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.