cielo claro
  • Màx: 19.4°
  • Mín: 9.32°
19°

Poesia a la llibreria Lluna amb 'Umbilical' de Damià Rotger Miró

214189

Les tertúlies de poesia a la Lluna continuen amb una nova proposta poètica. Aquest mes de maig proposen Umbilical (Nova Editorial Moll, 2023) del menorquí Damià Rotger Miró que, com és habitual, comptarà amb la presència de l’autor.

Cal recordar a aquelles persones que assisteixen a les tertúlies poètiques que l’acte no serà el darrer divendres de mes. En aquesta ocasió la tertúlia ha passat a divendres, dia 19 de maig, a les 19 hores. Com sempre, les organitzadores són Kinesdues (Àngels Cardona i Maria Victòria Secall) i la llibreria Lluna.

Damià Rotger Miró (Ferreries 1981) és tipògraf, docent i poeta i alterna la docència a l’escola EDIB, a Escuela Arte Granada, a Glíglifo i a la plataforma Domestika -on imparteix disseny tipogràfic- amb la poesia. Compta amb diversos poemaris publicats com Grams de tu, Lletrescades, 482 mm, Arèola, Llibre d’esvalots i Umbilical, aquest darrer serà el centre de la tertúlia de dia 19 de maig. La seva obra ha estat traduïda al castellà, anglès, italià i polonès.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.