cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Aquest dissabte se celebra la final del Concurs de Bandes Emergents del CanetRock Mallorca 2023

El proper dissabte dia 13 de maig CanetRock Mallorca celebra la gran final del Concurs de Bandes Emergents amb una celebració amb música en directe al Restaurant Hortella d'en Cotanet. Una elecció final que serà conjunta i al 50% entre la votació popular i el jurat professional de CanetRock Mallorca.

La semifinal, celebrada la setmana passada a Ses Voltes, comptà amb l'actuació en directe les 10 bandes semifinalistes i hi hi acudiren unes 1.500 persones. Aquest concurs de bandes emergents ha tingut l'objectiu de reconèixer i impulsar nous talents de les Illes i potenciar l'escena musical balear. L'artista o banda guanyadora s'incorporarà al cartell de CanetRock Mallorca 023 i serà l'encarregada d'obrir el festival el 22 de juliol a Alcúdia.

El dissabte 13 de maig, a partir de les 18:00h es podrà gaudir de les quatre bandes finalistes en directe a l'obertura de la temporada 2023 del ja conegut Hortella Fest, amb entrada gratuïta. Es tracta de Sanxo, Els Fun Kiss, Reggaetonpare i Xisk. A més, contarà amb la participació dels dj Syntonique i Conejomanso, que punxaran fins al fi de festa a les 00:00h.

L'elecció final de la banda guanyadora serà conjunta entre la votació popular i el jurat professional de CanetRock Mallorca. Aquest jurat està format per Gemma Recoder i Àngel Pujol, directors de CanetRock Mallorca; Joan Trias, periodista musical; Tià Ribot, promotor, programador i Dj; Pau Franch, cantant d'O-ERRA; i Sebastià Moranta, músic, locutor i redactor d'Alcúdia Ràdio.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.