cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.41°

[VÍDEO] Smoking Souls presenta 'Flors i finals', senzill de comiat abans de l’any sabàtic

212191

La banda valenciana Smoking Souls anunciava fa unes setmanes que el 2024 no tendrà activitat. Ara, han presentat un darrer senzill i ja tenen preparada la gira amb la qual s'acomiaden per una temporada.

Després de l’aclamat i multipremiat darrer àlbum 'La Cura', editat el 2022, el grup de Pego (la Marina Alta) publica 'Flors i finals', nou senzill farcit de referències a la discografia i trajectòria del grup que, a més, dona nom a la gira.

A 'Flors i finals' hi ha gairebé una miqueta de totes les cançons del grup, en una de sola, amb referències a molts dels seus èxits i amb una lletra amb la qual la banda ha volgut expressar al seu fidel públic aquesta singladura conjunta, motiu de celebració. El nou senzill ha estat enregistrat als estudis WZ de Borriol amb Sam Ferrer i masteritzat als estudis UltraMarinos Costa Brava per Víctor Garcia.

La gira 'Flors i finals' ja ha passat pel Let’s Festival, amb totes les entrades venudes, i el Gazpatxo Rock. A més, farà aturades al Viña Rock, Pirata Rock i Feslloc, entre altres, per a entrar en una recta final marcada per les actuacions al Sant Jordi Club el 7 d’octubre, el dia 11 d’octubre al Festardor de Sagunt i el 11 de novembre al Wizink Center de Madrid.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.