algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
16°

Torna el Festival de Cultura Clàssica, enguany dedicat a la medicina i la salut a l’antiguitat

La Direcció Insular de Patrimoni del Consell de Mallorca presenta, juntament amb l’associació Maremagnum Balears, una altra edició del Festival de Cultura Clàssica. L’eix conductor de l’edició d’enguany, que es durà a terme entre el 26 de març i el 2 d’abril, és la medicina i la salut a l’antiguitat.

El programa inclou tot un seguit de propostes gratuïtes per a tots els públics, que tendran lloc tant al Centre Cultural la Misericòrdia com a diferents punts de Mallorca. El públic podrà assistir a conferències, recreacions històriques, contacontes i tallers, entre moltes altres activitats.

El Festival comença el 26 de març amb una jornada de portes obertes al Museu de Son Fornés, a Montuïri, i acabarà el 2 d’abril amb una visita teatralitzada a Pollentia, Alcúdia, amb motiu del centenari de les excavacions al jaciment.

L’objectiu és difondre la cultura clàssica i acostar-la a la ciutadania, tot aprofitant les petjades encara ben presents dels nostres avantpassats i els coneixements generats a partir del seu estudi.

El Festival també compta amb el FORVM, una activitat exclusiva per a l’alumnat dels centres escolars que estudien llatí, grec, cultura clàssica o qualsevol disciplina relacionada amb el món antic. En aquesta edició, s’ha ampliat el nombre de tallers fins a 20 i se n’ha variat la temàtica. El FORVM, que obre les portes als estudiants el 31 de març al claustre de la Misericòrida, ja ha assolit la màxima capacitat possible.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.