algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Nova Editorial Moll presenta noves obres amb motiu del Dia de la Poesia

Nova Editorial Moll, amb motiu del Dia de la Poesia, presenta al seu públic edicions noves de diverses obres literàries. Entre les obres presentades, destaquen poemaris de Damià Rotger, Víctor Gayà, Sara Rivera i Josep Marí i una versió infantil en vers de ‘La Sibil·la’.

En concret, aquest dimarts dia 21 de març sortiran els nous poemaris dels mallorquins Sara Rivera i Víctor Gayà, 'Sarbatana' i 'Thálamos'; de l’eivissenc Josep Marí, 'Paratges habitats'; i del menorquí Damià Rotger, 'Llibre d’esvalots'. També veurà la llum el llibre­-disc 'Cel d’horabaixa', d’Oliva Trencada, a partir del poemari del mateix títol de Maria Antònia Salvà.

Entre les obres destacades per aquesta diada, també veurà la llum una versió en vers de 'La Sibil·la', una adaptació infantil de Josep Campins i Robert Campillo. Aquesta adaptació es presentarà en format contacomptes dimarts dia 28 de març a les 18 hores a la Biblioteca Municipal d’Alaró, amb inscripció prèvia.

A més, segons informa l'editorial, la històrica col·lecció Balenguera, «degana de les sèries de poesia de la literatura catalana a les Illes Balears» creada el 1961, ha arribat al número 181 amb l’antologia 'Nit i boira'. Aquesta obra inclou una selecció de 99 poemes de la Premi Pulitzer nord-americana Sara Teasdale, traduïda per primera vegada al català per Joan Antoni Cerrato, que participarà aquest mateix dimars al Correvers de Manacor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.