algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

'Qüestions de Mallorca', el nou concurs de dinamització lingüística a IB3 Ràdio

210997

El programa Al Dia Mallorca d'IB3 Ràdio acollirà cada primer dilluns de mes el projecte 'Qüestions de Mallorca', una iniciativa que s'emmarca en l'aposta per la dinamització lingüística de la Direcció Insular de Política Lingüística del Consell de Mallorca.

El concurs consta de blocs de deu preguntes sobre diferents temàtiques relacionades amb Mallorca: música, geografia, toponímia, dites, frases fetes, entre altres. Mitjançant l'aplicació interactiva Kahoot, els oients-participants, des de casa seva i mitjançant un dispositiu electrònic, responen marcant la resposta correcta d'entre les opcions que s'hi ofereixen. Els dinamitzadors del projecte, juntament amb la periodista Joana Solivelles, seran els encarregats de llegir les preguntes i d'acompanyar les respostes amb una petita explicació des de la ràdio.

El guanyador s'endú com a premi l'edició de primavera del Calendari Folklòric de Mallorca, de Rafel Ginard, un testimoni de la relació de l'home amb el seu entorn. La pròxima cita radiofònica del concurs serà el dilluns, 3 d'abril, a les 12.30 hores del migdia.

Aquest concurs s'ha estat realitzant des del mes de setembre a diversos instituts de Mallorca i ha arribat a més de 225 classes. Es poden trobar totes les edicions anteriors al web i a les xarxes socials de Llengua Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.