nubes dispersas
  • Màx: 18.43°
  • Mín: 13.93°
18°

[VÍDEO] dBalears preestrena en exclusiva el nou senzill i videoclip de Suasi

Di per què?’ és el nou treball de Suasi, que s’estrena aquest divendres, 24 de febrer, i en el qual el grup mostra totes les seves veus (Pep, Marc, Joan Toni, Bernat i Guillem).

Melodies vocals que no deixen indiferents acompanyades de guitarres acústiques, elèctriques, Hammond i l'element del noise et transporten en uns minuts a l'essència més folk-pop de la banda en aquest nou senzill.

Pel que fa al videoclip, les imatges que acompanyen la cançó són de la Mallorca dels anys setanta, en format Super 8. El Castell de Bellver, Cala Mondragó, Sa Ràpita, El Ram quan es feia al Parc de la Mar i el Passeig Marítim, entre d'altres, són alguns dels escenaris que conformen aquest document visual amb protagonistes tan reals com la seva història.

Bernat Company (bateria de Suasi) és el realitzador i director d'aquesta meravella de videoclip que ha fet utilitzant les cintes dels seus pares rescatades per a l'ocasió. Un regal de document gràfic que sembla fet a mida per a la nova cançó.

Aquest senzill que estrenaran divendres forma part del nou treball discogràfic de la banda mallorquina, ‘Peces d’antiquari’ (RGB Suports, 2023), que veurà la llum el proper 31 de març.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ??!!, fa dervers d'un any
‘Di per què?’

Tenim 'Dir' i 'Digues'; però, què és 'Di'?
Valoració:1menosmas
Per Àlex Volney, fa dervers d'un any
Enhorabona!
Sacsejau el panorama, genial feina per partida doble.
Valoració:7menosmas
Per pancuit, fa dervers d'un any
digues per què, en tot cas
Valoració:2menosmas
Per Juanjo, fa dervers d'un any
En Suasi acumula ja una dilatada carrera que el fa un dels referents de la música a les Ille Balears
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente