cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Seguiu aquí el concert d'Antònia Font a Son Fusteret

Concert antològic. Ni el fred ni l'amenaça de pluja han impedit que milers de persones d'arreu de Mallorca participin aquest vespre en el memorable concert que Antònia Font ofereix al recinte de Son Fusteret per cloure les festes de Sant Sebastià.

Les portes del recinte s'han obert a les 17.00 hores i les coes per accedir-hi ja eren considerable. Ningú s'ha volgut perdre un concert que pot significar un punt d'inflexió en els espectacles musicals illencs. El concert ha començat a les 20.00 hores i està previst que duri dues hores i mitja.

El grup, liderat per Pau Debon i Joan Miquel Oliver, interpretarà els temes del seu darrer disc 'Un minut estroboscòpica', així com els himnes més destacats de la seva dilatada carrera. En aquest sentit, cal recordar que Antònia Font ha tornat a la primera línia de l'escena musical després de deu anys de silenci.

Un anhelat retorn per part dels seus fans, de totes les edats, que avui vibren amb la música del grup mallorquí amb major projecció de la història de les Balears. Podeu seguir les novetats del concert a través de les piulades del bloc de Twitter:

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa dervers d'un any
Bon dia, gràcies Antònia Font, un grup senzill que no necessiten coreografías ni cosas rares per arrossegar la gent.
Diven ses males "lenguas" que vejeren en Fulgencio camuflat entre gorro i anorak fosc vigilant, per descobrir el que no és capaç d'entendre.
Salut i República dels Països Catalans per poder seguir defensant la nostra llengua.! Molts D'anys!
Valoració:23menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente