algo de nubes
  • Màx: 18.58°
  • Mín: 8.69°
18°

‘Música en Miniatura’, nou festival de concerts en català dirigits al públic familiar de les Balears

207491

Música en Miniatura’ és un nou festival de concerts de grups que canten en català dirigits al públic familiar. Es tracta d’una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística que té com a objectiu acostar la llengua catalana a les famílies i, especialment, als més petits, a través d’una proposta lúdica.

El festival començarà aquest dissabte, 10 de desembre, a les 12.30 h a Can Saura, a Ciutadella, amb l’actuació del grup Mel i Sucre. L’endemà el conjunt repetirà el concert a les 12 h al Claustre de Maó. El divendres 16 el grup Trencaclosques actuarà a les 18.30 h a l’Auditori del Centre Cultural Cervantes de Sant Antoni de Portmany. El dia següent, a les 12 h, l’Auditori Caló de s’Oli de Sant Josep de sa Talaia acollirà el concert d’Astronautes Estrellats.

També el dissabte 17 a les 12 h es farà una actuació del conjunt Jan i el Follent del Vent a la Biblioteca de Can Sales, a Palma. El dilluns 19 a les 17.30 h serà el torn del grup La Fada Despistada a la Biblioteca Municipal de sa Pobla. Està previst que el festival aculli també un concert a Formentera tot i que la data està pendent de confirmació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.