nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Convocat l'acte de lliurament dels Premis Mallorca de Creació Literària i Fotografia Contemporània 2022

206535

Dia 1 de desembre a les 19h tendrà lloc al Teatre Principal de Palma l'acte de lliurament dels guardons als guanyadors del l'edició d'enguany dels Premis Mallorca de Creació Literària i de Fotografia Contemporània. Hi actuaran artistes de primer nivell dins el panorama musical mallorquí, com Joan Xanguito, Miquel Serra o Maria Jaume, entre d'altres.

Ambdós certàmens són convocats anualment pel Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca. El Premi de Creació Literària guardona les millors obres inèdites en llengua catalana que s'hi presentin en les modalitats de narrativa, poesia, assaig, textos teatrals i literatura infantil il·lustrada. El Premi de Fotografia Contemporània, altrament, té per objectiu guardonar el millor projecte i consolidar com disciplina artística aquesta modalitat de fotografia.

Enguany, el Premi Mallorca de Creació Literària ha comptat amb un jurat d'excel·lent qualitat i ha rebut candidates un total de 273 obres en les seves cinc modalitats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.