algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
12°

El Teatre Principal d’Inca celebra el primer aniversari amb noves visites guiades

El Teatre Principal d’Inca celebra el primer aniversari des del dia que va obrir les portes renovat, i en aquest temps ha rebut la visita de més de 20.000 espectadors que han gaudit, sobretot, d’espectacles de música, de teatre i de projeccions de cinema.

Els concerts són les activitats que han atret més públic: més de 6.000 persones. S’han programat concerts de tot tipus, des de música pop a jazz o clàssica. Han vengut músics de fora i s’ha potenciat els músics locals. Així, destaquen les actuacions de Tomeu Penya, Los Secretos, Miquel Serra, Anegats, Joan Miquel Oliver, Biel Majoral, el Cor de dones de Sant Francesc, Sarsuela amb el Cor o l’Orquestra de Cambra de Mallorca.

Per les activitats teatrals i de dansa han passat prop de 4.000 persones amb companyies tan destacades com les de Sergi Belbel, Mal Pelo, Iguana Teatre o produccions de Ferro.

És destacable el paper del Tetre Principal com a sala de cinema. A la sala annexa del teatre s’hi han projectat un centenar de pel·lícules, la majoria d’estrena, fet que ha atret a públic de totes les edats. Un exemple és l’èxit que va tenir Tadeo Jones 3, pel·lícula de la que es varen fer dos passis.

Visites guiades

Per a celebrar el primer aniversari del reobert Teatre Principal d’Inca s’han organitzat noves visites guiades per als dies 16 i 17 de novembre en horari de matí, en tres torns, a les 10, 11 i 12 hores. Les visites són gratuïtes prèvia reserva a través de la web del teatre.

La visita permet conèixer la història del teatre, observar els detalls antics i els nous, la qualitat del so i la brillantor dels llums i dels focus, la comoditat de les butaques i l’excel·lent visibilitat des de tots els costats.

Les anteriors visites han estat un èxit de públic: més de 1.300 persones s’hi varen apuntar.

En cartell

El músic Coque Malla actuarà al Teatre Principal d’Inca el 3 de desembre, a les 20 hores. Serà un dels darrers concerts que oferirà, ja que ha decidit baixar dels escenaris indefinidament per a descansar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.