cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

Nomofòbia, una experiència tecno-artística que s’ha de viure

Sa Peixeteria Espai d'Art a Algaida, acull des de fa uns dies una proposta de l'artista Lluís Vidaña, que s'endinsa i eixampla la perspectiva de les noves tecnologies i els vincles amb els quals ens movem actualment.

Nomofòbia parla de connectivitat, expressa i es presenta com a forma de copsar les perspectives a les quals ens aboca, tal vegada inevitablement, a vegades amb risc i altres més tolerants, la utilització ponderada de les amples multifuncionalitats dels mòbils i per extensió de les xarxes socials.

Vidaña, amb Nomofòbia, obri camí a com rompre amb la dependència digital, ens posa al davant tot un ampli espectre que generen les utilitzacions autistes dels mòbils i tal vegada produeix una escletxa de cara a desfer-nos i en tot cas utilitzar de manera adient -es pot dir que sana- la potencialitat que tenim a les mans amb les tecnologies.

Amb tècniques artístiques innovadores, amb arrels que beuen en una òptica pedagògica generosa, l'exposició a Algaida suposa una oportunitat i un repte, una immersió reflexiva. Pels més joves, un mirall on es trasllada molt de l'experiència quotidiana. Pels adults, des de la funció materno-parental, així com per a professionals de l'educació, entre moltes altres de les pràctiques socials que envolten el que generen les noves tecnologies i els seus impactes.

L'exposició romandrà oberta fins dia 4 de novembre, a Sa Peixeteria Espai d'Art, amb el suport de l'Ajuntament d'Algaida, essent la primera vegada que l'artista esmentat ofereix aquesta proposta artística a tothom a Mallorca. L’horari d’obertura és de dilluns a divendres de 17h a 20h.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.