algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

Toni Guasp presenta el seu llibre 'Vostès no són salmons'

Aquest dijous, 6 d'octubre, a les 19.00 hores, a Can Alcover (carrer de Sant Alonso, 24 de Palma), es farà la presentació del llibre 'Vostès no són salmons' de Toni Guasp.

Es tracta d'un llibre que recull vint-i-cinc relats en els quals la ironia i el sarcasme social es barregen en un món absurd i estrafolari. «És una animalada pensar que vostè sigui un salmó… Però potser el llibre li ho posarà en dubte» es diu Guasp en la seva invitació.

L'autor

Toni Guasp va néixer a Ciutat l’any 1961. Ha estudiat magisteri i Belles Arts. És professor d’educació visual i plàstica en un centre educatiu de Palma. S’ha dedicat al món de l’art i de la pintura i ha exposat la seva obra en diverses sales de dins i de fora de l’illa. Actualment dibuixa les tires còmiques de les publicacions El 3 de vuit, de Vilafranca del Penedès, i de L'ESTEL, la publicació mensual de l’àmbit dels territoris de parla catalana.

Guasp és també director de la companyia de teatre d’aficionats D’això-D’allò, de la qual n’és també el fundador, i per a la qual ha escrit diverses obres sempre emmarcades dins del món de l’humor i de l’absurd.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.