muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
13°

Arriba la XX edició de Sa Rocketa Festival

204289

Durant tot l'any, la Factoria de So fa feina perquè Sa Rocketa Festival 2022 sigui una realitat i s'arribi, així, a la seva XX edició. «La il·lusió, les ganes i la caparrudesa col·lectiva així com el suport de l'Ajuntament de Santa Maria del Camí i d'altres entitats i la generositat de molta gent, faran que el dissabte 1r d'octubre es dugui a terme el festival Sa Rocketa, que com cada any marca l'inici del nou curs de Factoria de Músics», expliquen.

L'organització de concerts ha estat una de les activitats que s'ha dut a terme a la Factoria de So des dels seus inicis. Després de quatre anys de funcionament, l'any 2001, juntament amb la Direcció Insular de Joventut del Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Santa Maria del Camí s'organitzà el primer Sa Rocketa Festival amb uns objectius que a dia d'avui es mantenen: Donar una oportunitat als grups novells de mostrar la seva feina, en bones condicions i en un entorn de festival al qual normalment no poden accedir; Crear un espai de relació i trobada per tota aquella gent significativa dins el món de la música; Oferir un espai gratuït on tots els joves de Mallorca puguin gaudir de música feta per professionals i deslligada dels circuits més comercials; Donar a conèixer les instal·lacions de Factoria de So, i sobretot, la capacitat de feina i sacrifici de la seva gent. Des de l'edició de 2002, a més, Sa Rocketa Festival marca l'inici del nou curs de Factoria de Músics.

Des de 2012, però, el Consell de Mallorca decidí unilateralment no continuar donant suport al Festival i per tant des d'aquell moment aquest es finança íntegrament amb el que es treu de les consumicions i el menjar que se serveix durant el festival i amb la col·laboració a nivell d'infraestructura de l'Ajuntament de Santa Maria del Camí. «Això dificulta molt el fet de mantenir que el festival sigui gratuït per a tothom i per tant fa que sigui més important que mai que la gent col·labori consumint productes del Festival i no opti pel botellot ja que si ho fa només contribueix perquè el festival no sigui viable», remarquen.

Enguany, la XX edició ve carregada de música: 6 àrees, 4 escenaris, 46 artistes locals. A més, hi haurà un mercadet, correfocs, teatre, circ... i l'entrada és lliure.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.