cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

La novel·la 'De tots els verins, el seu secret et donaré' de Toni Arencón es presentarà durant la Setmana del Llibre en Català de Palma

204003

La novel·la 'De tots els verins, el seu secret et donaré' de Toni Arencón, guanyadora del Premi Ciutat de Palma 2021, es presentarà en el marc del programa de la Setmana del Llibre en Català de Palma.

Segons ha informat Cort, l'obra es presentarà el pròxim diumenge a les 12.30 hores en el pati de la Misericòrdia, a càrrec del director general de Promoció i Cultura, Marcos Augusto, de la representant de Nova Editorial Moll, Sofia Moisés, i Carles Cabrera, membre del jurat.

«És una novel·la de detectius protagonitzada pel metge Mateu Orfila i emmarcada en la Barcelona de 1829, baix el govern de Carlos d'Espanya, capità general del Principat de Catalunya, on es produeixen sorprenents crims d'enverinament», ha explicat l'Ajuntament en referència a la sinopsi de l'obra.

En aquest sentit, des del jurat del Premi Ciutat de Palma de novel·la Llorenç Villaronga ha destacat que l'obra premiada «té un maneig encertat, un llenguatge pulcre i utilitza bé el context del segle XIX. Ressalta la posada en valor de la figura del menorquí Mateu Orfila com un dels personatges més importants de la nostra història comú», ha indicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.