cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
17°

[VÍDEO] Marala estrena el primer senzill del nou disc 'Jota de morir'

Les tres veus femenines de Marala tornaran a sonar ben aviat als escenaris. Aquest divendres, el trio estrena A la vora del riu mare, el primer senzill + clip d’un segon treball, Jota de morir, que veurà la llum el 23 de setembre.

El primer tast d’aquest segon treball obre les portes a la mort amb l’adaptació d’una quarteta tradicional valenciana emmarcada en temps de post-guerra. La cançó està construïda sobre loop de guitarra de Sandra Monfort i unes percussions insistents adobades amb grans dosis de subs: música d’inspiració tradicional amb les veus com a ingredient principal i una electrònica tan subtil com present arreu.

A Jota de morir, Selma Bruna (Sant Cugat), Clara Fiol (Palma) i Sandra Monfort (Pedreguer) s’han amarat de cants de batre, balls de vetlla valencians, cançons de mort illenques i romanços per a parir un disc rabiosament actual i tan contundent i reivindicatiu
com necessari i esperançador. Les tres músiques han comptat amb la producció
musical de Pau Vallvé i la producció sonora de Jordi Casadesús en les 10 peces del nou disc que combina sons sintètics amb instruments tradicionals al servei de les tres veus femenines principals.

En marxa des del 2018 després del prometedor debut A trenc d’alba (U98 Music – 2020) i més de 60 concerts, les components de Marala presenten aquesta tardor el seu nou àlbum
Jota de morir amb una gira que farà sonar les tres impressionants veus femenines arreu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.