algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
17°

Maria del Mar Bonet rep la Medalla d'Honor 2022 de la Xarxa Vives

La cantant i compositora Maria del Mar Bonet i la enginyera industrial i informàtica Alícia Casals han rebut aquest dimarts en un acte la Medalla d'Honor 2022 de la Xarxa Vives d'Universitats.

L'acte, en la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ha estat presidit pel president de la Xarxa i rector de la UAB, Javier Lafuente, i en ell s'ha entregat la màxima distinció que atorguen conjuntament a les 22 institucions de la xarxa d'universitats de territoris de parla catalana.

La rectora de la Universitat d'Alacant (UA), Amparo Navarro, s'ha encarregat de la 'laudatio' de Bonet, remarcant «l'estima i el respecte per la tradició i cultura pròpies i el seu compromís cívic per un món millor» de la cantautora mallorquina, enumerant les seves col·laboracions i assegurant, en versos d'Estellés, que ha assumit la veu d'un poble.

Alhora, el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Daniel Crespo, ha pronunciat la 'laudatio' de Casals, destacant el seu talent per la enginyaria i el seu compromís amb el sistema universitari, i qualifica de «referent internacional en docència, investigació i innovació tecnològica» i destacant els seus prototips de sistemes robotitzats d'ajuda a discapacitats.

Lafuente ha manifestat la importància de «continuar treballant conjuntament i reforçar aliances entre els diversos territoris» que comparteixen la llengua i cultura catalana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tià, fa dervers d'un any

Molt merescudament.

Enhorabona a aqueixa gran persona que honora el País i ens honora tots nosaltres.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente