algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Lildami, Jansky i Escarràs, darreres confirmacions del Mobofest 2022

199353

El festival Mobofest anuncia un nou cap cartell, Lildami, conjuntament amb els darrers dos grups que conformaran el cartell del Mobo 2022, Jansky i Escarràs.

Lildami és el darrer cap de cartell estatal que s’incorpora al Mobofest 2022. L’artista del Principat va eclosionar l’any 2015 i des de llavors és una de les referències del trap en català. L’11 de gener del 2019 va treure el seu primer disc d’estudi titulat Flors mentre visqui, després d’haver-se autoeditat fins aleshores. Així i tot, ja havia triomfat amb temes com Pau Gasol, La dels Manel o Collin’ el blat. Amb aquest nou artista, el cartell del Mobofest guanya encara més riquesa i eclecticisme.

Jansky. Parlam de fer un cartell eclèctic, doncs amb Jansky la Mobo té clar que va pel camí correcte. Laia Malo i Jaume Reus fa anys que conformen una banda de referència dins la música alternativa de Mallorca. Ja varen passar per l’escenari de la Mobo el 2019, però aquest 2022 vendran a presentar el seu nou projecte: Insecta Dance Music, un nou disc elaborat a partir de sons d’insectes remesclats amb electrònica i els versos de Laia Malo.

Escarràs. El reagge, l’ska, la rumba i el mestissatge tornen al Mobofest. Aquesta vegada de la mà d’Escarràs. La banda mallorquina torna a gravar disc després d’un temps inactius. El vendrà a estrenar al festival de Lloret de Vistalegre i farà volar les seves lletres compromeses i crítiques sobre l’escenari. Després de treure a la llum el seu primer àlbum titulat Vuit vents, han llançat diversos senzills: Illa de Fusta, Volant Ras i Pinassa.

Així el cartell complet queda de la següent manera: Kakkmaddafaka, Villagers, Mishima, Ginestà, Cariño, Lildami, Go Cactus, Saïm, Salvatge Cor, Papa Topo, Verlaat, Plan-et + Miquel de la Mel + Borru, Mar Grimalt, Aina Tramullas, Clara Ingold, Cercle, Jansky, Escarràs, Rosana Nun, Paula Serra, Sideways i Diji.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.