nubes dispersas
  • Màx: 12.3°
  • Mín: 7.77°
12°

'MigrArt', la nova exposició que acull el Centre Flassaders que visibilitza les realitats de la migració

198803

L'associació Andiara presentarà l'exposició 'MigrArt' a la Sala de Conferències del Centre Flassaders aquest divendres, 6 de maig, a les 18 h. Una exposició particular, ja que serà digital: si bé les obres es podran contemplar en directe durant l'acte, després sols es podrà visitar virtualment mitjançant un espai expositiu en línia al qual es podrà accedir des de qualsevol part del món de manera gratuïta; un projecte que compta amb el suport financer de l'Ajuntament de Palma.

Aquesta iniciativa té per objectiu sensibilitzar la població sobre les realitats de la migració, visibilitzant la riquesa de la diversitat cultural de les comunitats migrants residents a Palma a través de l'art. Durant els primers mesos d'execució, es varen fer una sèrie de tallers participatius amb persones migrants d'orígens culturals diversos en què es va treballar la migració des d'una perspectiva crítica i personal, fent servir l'art com a eina de transformació de la realitat.

L'exposició, que és la segona fase del projecte, aplega les obres artístiques dels participants, originaris de Colòmbia, Nicaragua, Mali, Itàlia, Senegal, Argentina i Brasil. D'aquesta manera, 'MigrArt' pretén fomentar el pensament crític sobre la migració entre la ciutadania, promoure la defensa dels drets de les persones migrants, així com una cultura d'acollida real que respongui a les necessitats de la comunitat migrant a la nostra illa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.