muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.44°
12°

La nova revista Morlanda ja està disponible al públic

La revista de creació literària i artística gestada a Manacor, Morlanda, treu al públic la seva primera edició. La publicació, impulsada per Antoni Bauçà, Joan Truyols, Margalida Galmés i Miquel Noguerol, ha anunciat a través de les seves xarxes socials el seu número 0, que ja està disponible al públic de manera gratuïta al seu portal web.

La revista serà semestral i servirà per donar a conèixer textos i il·lustracions d'autors que comencen i encara no són reconeguts. I asseguren que la revista va «des de Manacor cap a tots els territoris de parla catalana».

La revista compta amb col·laboradors de diversos àmbits, com per exemple la il·lustració, literatura narrativa, poesia i teatre.

Una de les seves impulsores, Margalida Galmés, ja va declarar fa uns mesos a la revista Cent per cent de Manacor que no serà un espai de crítica, ja que d'aquests espais n'existeixen arreu.

«Creim que a les Illes Balears no hi ha cap proposta com la nostra, però sí que hi ha una mancança en el sentit que les persones que fa poc temps que treballen en aquest món, no tenen un mitjà per donar-se a conèixer i nosaltres pretenem omplir el buit», comentava Galmés.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.