cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
17°

La programació de primavera del Teatre del Mar vol ser una reflexió sobre les conseqüències de les crisis

El Teatre del Mar ha presentat la programació de la temporada de primavera, en la qual comptaran amb «espectacles que parlen de les diferents conseqüències que tenen les crisis», com són «la covid, el desencís, el turisme, les migracions, les guerres», entre d'altres.

El primer espectacle serà l'obra l''Abraçada dels cucs', de la companyia Cactus Teatre, i es podrà veure del 8 al 10 d'abril. Des de l'humor i d'una manera directa, l'obra és un diàleg sobre la problemàtica del suïcidi entre adolescents.

Posteriorment, del 29 d'abril a dia 1 de maig, Alquibla Teatre presentarà 'Mi cuerpo será camino', una obra que parla del desarrelament, de la distància i de la desconnexió que es genera en la tornada a casa. També, el 14 i 15 de maig, El Somni Produccions representarà 'Paradís', Premi Ciutat de Palma 2021 i Premi ATAPIB 2020 Millor Dramatúrgia i Millor Interpretació; sobre crisis econòmiques i posant el focus en aquells individus que es queden fora dels plaers de la vida de vacances i omplen les llistes de l'atur.

Finalment, del 20 al 22 de maig, es representarà 'La darrera opció', un projecte del Teatre Principal de Palma i la Rata Cultura Experimental, un viatge interior mitjançant l'aïllament social i la desconnexió de la realitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.