algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La 26a edició de la Universitat Internacional de Menorca Illa del Rei inclourà vuit cursos

La 26a edició de la Universitat Internacional de Menorca Illa del Rei (Uimir) comptarà aquest 2022 amb un total de vuit cursos que se celebraran al llarg de tot l'any, entre els dies 17 de març i 26 de novembre.

Així ho han explicat aquest dijous durant l'acte de presentació el director de la Uimir, Josep Maria Fullola, i la coordinadora científica, Marta Jordi.

En aquest línia, Fullola ha indicat que els cursos inclosos en el programa van en línia amb les demandes actuals de la societat menorquina.

En concret, la programació inclou els cursos titulats 'Revisar-se o oprimir. Racisme estructural, discurs d'odi i violències invisibles', 'Principis de conflictologia: aprendre a resoldre conflictes', 'Abordatge integral en salut mental, una proposta per a Menorca', 'El patrimoni britànic de Menorca, arquitectura i paisatge', 'Menorca Talaiòtica, Patrimoni Mundial. I ara què?', 'Els convents de clausura de Menorca. Passat, present i perspectives de futur i 'El català dins del conjunt lingüístic romànic'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.