algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
14°

Josep de Luis anuncia que no repetirà com a president de l’OCB

«Vagi de bestreta que, com molts de vosaltres sabreu, aquest és el meu darrer discurs com a President de l’Obra Cultural Balear. S’engega, com marquen els Estatuts de l’Entitat, un procés electoral en el que no repetiré com a candidat», va dir Josep de Luis durant el seu discurs amb motiu de la Nit de la Cultura.

Josep de Luis va accedir a la presidència de l'OCB el primer de març de 2018 hi haurà cobert el cicle d'una legislatura completa, ja que les eleccions per elegir la nova Junta Directiva de l'Entitat, s'han de fer durant el primer trimestre de 2022.

Josep de Luis va citar algunes de les fites destacades durant el present mandat: «la campanya 'Comença amb un bon dia', que hem sostingut al llarg del temps; s’ha col·laborat impulsant la campanya 'La Justícia també en català'; la posada en marxa de CinemaCat; hem convocat les grans mobilitzacions contra la Sentència als líders socials del Principat de Catalunya; mobilitzacions pels Drets Lingüístics i posada en marxa d’iniciatives en la seva defensa; reobertura de Can Alcover al públic; canvi de tendència i creixement en número de socis; reforçament i creixement de la xarxa territorial; suport a les quatre edicions convocades dels Premis Enderrock de la música balear i la campanya 'La Cultura imprescindible'».

També es va referir a dos dels grans projectes de l'OCB: la reforma dels locals veïnats de Can Alcover i la cessió a l’OCB de la casa de Maria Antònia Oliver Cabrer perquè sigui «un lloc de trobada, descans i inspiració d’escriptors».

El públic assistent a la Nit de la Cultura va acomiadar les paraules de de Luis amb una llarga i unànime ovació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Barça nova, fa mes de 2 anys

Ratific!
Ha estat el pitjor president.

Valoració:-7menosmas
Per Barca nova, fa mes de 2 anys

Rectific. Ha estat un bon president.

Valoració:0menosmas
Per Josep de Luis, fa mes de 2 anys

A jo tampoc m'ha agradat, però almanco ha donat sempre la cara.

Valoració:6menosmas
Per arruix, fa mes de 2 anys

Lo pitjor de lo pitjor. Un sectari. Arruix i lluny. Presumptament lo que vendrá, será ancara mes dolent. De bestreta o no, bon viatge.

Valoració:-10menosmas
Per Aleix, fa mes de 2 anys

Sense coneixer gaires detalls, diria que ha estat un bon president i que ha fet remuntar l'OCB que durant els dos darrers anys de Jaume Mateu anavade rota batiuda.

Valoració:7menosmas
Per Barca nova, fa mes de 2 anys

Barca nova i bon vent al pitjor i més sectari president de l'OCB.

Valoració:-11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente