algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Comença la campanya 'I tu, jugues en català?'

La campanya 'I tu, jugues en català?' ha començat aquesta setmana amb tallers de jocs dirigits infants i joves que s'han duit a terme as Mercadal, Palma i Maó amb molt bona acollida. Les activitats es duran a terme arreu de les Illes Balears fins al 20 de desembre. La iniciativa, impulsada per la Direcció General de Política Lingüística, té l'objectiu de fomentar l'ús de la llengua catalana en l'àmbit lúdic a les Illes Balears i promoure l'ús, el coneixement i el consum d'aquests productes.

A més dels tallers de jocs de taula, dirigits a infants i joves entre 6 i 16 anys, també es duran a terme mostres de videojocs, que s'organitzen amb la col·laboració de Gaming.cat i que s'adrecen a joves a partir de 16 anys i a adults.

A més des Mercadal, Palma i Maó, es duen a terme activitats a Inca, Manacor, Ciutadella, Eivissa, Santa Eulària, Sant Josep i Sant Francesc. Així, totes les illes acolliran sessions de videojocs en català i de tallers de jocs de taula. Les places són limitades i cal inscriure's a dgpoling.caib.cat.

Des del 2013, el Consorci per a la Normalització Lingüística de la Generalitat de Catalunya dona a conèixer l'oferta de jocs i juguetes en català i en fomenta l'ús i el consum a través de la campanya «I tu, jugues en català?».

El Govern de les Illes Balears, mitjançant la Direcció General de Política Lingüística, es va voler sumar el 2017 a la campanya amb l'objectiu de fomentar l'ús de la llengua catalana en l'àmbit lúdic a les Illes Balears. La informació de la campanya es pot trobar al web jocsencatala.cat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.