algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Cort comprarà l'escultura de Joanot Colom per 50.000 euros

L'Ajuntament de Palma comprarà per 50.000 euros l'escultura de Joanot Colom, líder de la Germania i Fill Il·lustre de Palma, encarregada l'any 1998 a l'escultor Jaume Mir i que fa més de vint anys que s'exhibeix a la plaça de Son Gotleu.

Després que els hereus sol·licitessin a Cort que els tornés el monument, el regidor de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha assegurat que el Consistori «té la voluntat de solucionar aquest tema devuit anys després».

Noguera ha recordat que la institució assumeix l'error des del 2003 i vol procedir a la compra coincidint amb el 500 aniversari de les Germanies, que se celebra enguany. Per aquest motiu, el responsable de MÉS ha informat que «ja s'està preparant l'expedient i el batle, José Hila, i jo ens reunirem amb la família tan prest com sigui possible per tractar el tema i procedir a la compra si volen». Ha assegurat que el valor de l'obra és de 50.000 euros, segons la taxació realitzada pel mateix Ajuntament. D'aquesta manera, el regidor ecosobiranista vol evitar que la ciutat perdi l'única estàtua del que fou el líder de la revolta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per VERGONYA!, fa mes de 2 anys

Martina,
I per què no regales les teves joies o qualque cosa tu?
Crec que ja hi ha estatues arreu que han regalat o el propi escultor o els hereus.
Pots col·laborar tant com vulguis.
Tots t´ho agrairem com agraim la família de l´escultor!
Perquè agafar els doblers de l´Ecotasa per organitzar festetes en temps de pandèmia i voler que els treballadors regalin la feina, és un poc barrut, a més de MOOOLT lleig!

Valoració:3menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys

Es cap d'una revolta des dèbils contra es forts a sa plaça d'una barriada que representa com poques es desposseïts, hauria de seguir sent així

Valoració:3menosmas
Per Martina, fa mes de 2 anys

La pregunta és: per què els hereus no han regalat l'estàtua a Palma? Hauria estat un gest que els hauria honorat.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente