cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
13°

Un retrat de Magaluf, entre els nominats al Goya a la Millor Pel·lícula Documental

L'especialitat de Documental de l'Acadèmia de Cine ha designat les pel·lícules de les quals sortiran els quatre títols que optaran al Goya de la categoria, entre els quals s'inclouen títols que aborden temes com Magaluf, l'ISIS o la trajectòria d'Heroes del Silencio.

'Álbum de posguerra', d'Airy Maragall i Ángel Leiro; 'Balandrau, infierno helado', de Guille Cascante; 'Bienvenidos a España', de Juan Antonio Moreno Amador; 'Camagroga', d'Alfonso Amador; 'Del otro lado', d'Iván Guarnizo; 'El retorno: la vida después del ISIS', d'Alba Sotorra; 'Héroes. Silencio y Rock &Roll', d'Alexis Morante; i 'Lobster Soup', de Pepe Andreu i Rafa Molés han estat preseleccionades per optar al Goya a la Millor Pel·lícula Documental.

També opten al guardó 'Magaluf Ghost Town', de Miguel Ángel Blanca; 'Nación', de Margarita Ledo Andión; 'Non Dago Mikel?', d'Amaia Merino i Miguel A. Llamas 'Pitu'; 'Posidònia', d'Adán Aliaga; 'Quién lo impide', de Jonás Trueba; 'Sedimentos', d'Adrián Silvestre; 'Tierra de leche y miel', de Carlos Mora Fuentes, Gonzalo Recio i Héctor Domínguez-Viguera Queija; i 'Un blues para Teherán', de Javier Tolentino.

Les bases dels 36 Premis Goya estableixen que, a partir d'aquesta edició, l'especialitat de Documental, selecciona les pel·lícules que passaran a la primera ronda de votació. Els documentals que no han estat escollits per l'especialitat podran optar a estar nominats a la resta de categories.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per rentat de cara de magalluf, fa mes de 2 anys

rentat de cara de magalluf

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente