algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Una trentena d'activitats programades per a la 32a Setmana del Llibre en Català

El Gremi de llibreters de Mallorca han presentat aquest dilluns l'edició 32 de la Setmana del Llibre en Català que es celebrarà del 28 d'octubre a l'1 de novembre de les 10 a les 14 hores i de les 16 a les 20 hores, en el pati de la Misericòrdia.

La setmana del Llibre en Català comptarà amb el suport del departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, la col·laboració de la Fundació Mallorca Literària i de les editorials Combel i Baula. En total, hi participen 11 llibreteries agremiades, a més de diverses institucions.

A l'acte de presentació hi ha assistit la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, i el president del Gremi de Llibreters de Mallorca, Àlex Volney.

Les llibreries participants són: Abacus, Drac Màgic, Embat, Es Raconet, Espai Caramulls, Finis Africae, Ínsula Literària, Lila i els contes, Llibres Ramon Llull, Lluna i Quart Creixent.
El lema d'enguany és 'Llegeix com vius', per reivindicar l'ús de la llengua catalana a la literatura i en el dia a dia.

La pregonera d'aquesta edició serà Maria Barbar i Farré, escriptora i professora, que ha estat guardonada amb el Premi Josep Pola (2021) i amb el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes (2020), atorgat per Òmnium Cultural. El pregó serà el dijous 28 d'octubre a les 18.00 hores en el pati de la Misericòrdia.

També està previst que es celebrin una trentena d'activitats, entre presentacions de llibres, xerrades, activitats infantils i juvenils i activitats musicals. Totes les activitats són de lliure accés.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Capó, fa mes de 2 anys

Barbal

Valoració:0menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

Creo que sobran 29, en función de los asistentes.
Dios y Pujol, su profeta, quieran que me equivoque.
Què cony és això de la UDEF?.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente