muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

La mallorquina Mar Grimalt guanya la 14 edició del Concurs Sons de la Mediterrània

La mallorquina Mar Grimalt guanya la 14ena edició del Concurs Sons de la Mediterrània, després d'imposar-se a Joan Peiró Aznar, Diode i La Troupe en la final de la Fira Mediterrània de Manresa.

Segons ha informat l'organització aquest divendres, la mallorquina ha estat la guanyadora de la final celebrada aquest dijous a la Taverna de la Fira Mediterrània, on també hi actuaren la resta de finalistes.

Grimalt va convèncer el jurat amb l'expressivitat i la força comunicativa de la seva veu, acompanyada únicament per una guitarra. Només al principi i al final de la seva actuació va acompanyar la seva música amb percussió. La lletra de la seva darrera cançó fou inspirada en un poema de Maria Mercè Marçal.

El Concurs Sons de la Mediterrània està organitzat pel Centre Artesà Tradicionàrius i el Grup Enderrock, amb el suport de la Fira Mediterrània de Manresa i es dirigeix a grups i solistes emergents que presenten propostes de folk i músiques d'arran de la Mediterrània.

El premi del concurs és la gravació, producció i promoció d'un disc en un estudi professional, una campanya de publicitat i la contractació en els principals festivals de folk del pròxim 2022.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.