algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Amulet, primer premi del concurs Pop Rock 2021

Tot just en acabar la gran final del Pop Rock 2021, el jurat ha fet la seva deliberació i ha decidit que Amulet sigui el primer classificat del concurs. L’acompanyen al pòdium Queen Marsa i Cabrón, com a segon i tercer classificat.

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, acompanyat del coordinador general i els directors de l’àrea han fet entrega dels guardons a Ses Voltes, on ha tengut lloc la gran final. La llista de guardonats s’ha completat amb 11 accèssits. En aquesta segona edició del recuperat concurs Pop Rock també han actuat la guanyadora de l’any passat, Sofia, i Burbon Gratis, com a grup convidat després d’haver-se fet amb aquest mateix premi ara fa 30 anys. Noguera ha destacat que «aquesta segona edició demostra que hem consolidat un programa històric en el quan han destacat la nombrosa participació i la qualitat musical».

Premis Pop Rock 2021:

Primer Premi Pop Rock – Premi Toni Reynés 2021: Amulet
El guanyador del Concurs Pop-rock 2021 actuarà dins la programació de la Revetla de les Festes de Sant Sebastià 2022. La valoració d’aquest contracte serà de 3.000 euros + IVA.
A més, el guanyador absolut del Pop Rock 2021 també serà seleccionat per a realitzar una actuació remunerada a Firab!

Segon Premi Pop Rock: Queen Marsa
El guanyador del segon premi del Concurs Pop-Rock 2021 actuarà dins la programació de la Revetla de les Festes de Sant Sebastià 2022. La valoració d’aquest contracte serà de 2.000 euros + IVA.

Tercer Premi Pop Rock: Cabrón
El guanyador del tercer premi Pop Rock 2021 actuarà dins la programació de la Revetlla de les Festes de Sant Sebastià 2021. Aquesta actuació serà remunerada amb un caixet de 1000 euros + IVA.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.