muy nuboso
  • Màx: 17.22°
  • Mín: 12.25°
13°

Manacor reconeix la tasca dels mulassers de 2021 per haver mantengut el ball tot i les limitacions

L’Ajuntament de Manacor, a través de l’Escola Municipal de Mallorquí, ha volgut reconèixer la tasca dels mulassers que feren ballar la Mulassa de Manacor a les festes de Sant Jaume 2021 aquest passat mes de juliol. A l’acte, que ha tengut lloc aquest dilluns horabaixa, hi ha assistit el batle de Manacor, Miquel Oliver, el delegat de Política Lingüística, Sebastià Llodrà, i els membres de la Comissió Permanent de l’Escola, que entregaren l’obsequi als mulassers: una il·lustració de Toni Galmés on apareixen representats amb la Mulassa.

La directora de l’Escola de Mallorquí, Margalida Rosselló, va destacar la feina que fan aquest grup de joves per a donar vida a aquest element de la cultura popular manacorina i va agrair l’esforç duit a terme per a adaptar la sortida de la Mulassa a la situació sanitària actual, marcada per la Covid-19. El batle va insistir en l’emoció compartida pels manacorins i manacorines de poder veure ballar de nou la Mulassa i va manifestar que tant de bo l’any que ve puguem veure-la ballar de nou pels carrers de Manacor.

El coordinador de la Mulassa de Manacor, Sebastià Riera, va agrair a l’Escola de Mallorquí i a l’Ajuntament la confiança, les paraules d’agraïment i totes les gestions que han fet possible veure ballar de nou aquest 2021 la Mulassa de Manacor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.