cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
11°

La Festa Estellés simultània a Palma, València, Barcelona, Perpinyà i Brussel·les serà el 29 de setembre

188419

Com cada any, al setembre s’organitza una trobada per a recordar la figura del poeta valencià Vicent Andrés Estellés que se celebra de manera simultània arreu dels Països Catalans.

Aquest acte s’inspira en els Burns supper (festa on els escocesos recorden el poeta Robert Burns) i combina poesia i gastronomia en un ambient festiu i popular, el marc més adient per a recordar el poeta de Burjassot. Des de l’any 2010, diverses poblacions tant al País Valencià com a les Balears i Catalunya celebren al llarg del mes de setembre la seva particular versió de l'homenatge a Estellés.

Enguany, la Festa Estellés simultània a Palma, València, Barcelona, Perpinyà i Brussel·les es serà el dimecres 29 de setembre. A Palma, organitzada per l'Obra Cultural Balear, es farà al jardí de Can Alcover a les 20 hores. Durant el sopar es connectarà simultàniament amb les altres ciutats i hi haurà una lectura de poemes i l'actuació del poeta Sion Capçana. Per a assistir-hi, cal que reserveu al correu activitats@ocb.cat

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pilar Terrasa, fa mes de 2 anys

Nos podemos conectar a la Festa Estelles por Internet???

Valoració:0menosmas
Per Guim, fa mes de 2 anys

No hi havia a València dos amants com nosaltres
Feroçment ens amàvem des del matí a la nit
Tot ho recorde mentre vas estenent la roba
Han passat anys, molts anys; han passat moltes coses...

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente