algo de nubes
  • Màx: 15.51°
  • Mín: 5.96°

El Museu Krekovic acull la cloenda de 'Re-habitar el barri'

El Museu Krekovic de Palma ha acollit aquest dijous el tancament del projecte d’R+D+I , dirigit per les doctores Noemy Berbel i Magdalena Jaume, professores del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques, de la Facultat d’Educació de la UIB, i membres del Grup de Recerca en Art i Educació (GRAiE) i del Laboratori de Música i Art (Mus&Art LAB).

Aquest projecte ha contribuït a la transformació social i a l'empoderament ciutadà a través de tres objectius: dissenyar un programa artístic transdisciplinari d'intervenció socioeducativa, basat en les interconnexions entre la Universitat, l'escola i la comunitat; implementar aquest programa en el barri Nou Llevant-Soledat Sud de Palma; i avaluar la implementació del programa i el seu impacte en l'entorn educatiu, artístic, social i cultural.

Durant l’acte de cloenda, s’ha presentat el llibre Experiencias artísticas comunitarias en Educación. Creando vínculos Escuela, Universidad, Sociedad, resultat del projecte de recerca i publicat per l’editorial Morata.

A continuació s’ha inaugurat un espectacle audiovisual Imaginari audiovisual del barri, a càrrec de Dalumen Lab i Afroterraneo Music, videomapatge damunt l’escultura de ceràmica del barri Nou Llevant - Soledat Sud, que es podrà visitar fins al 30 de setembre al Museu Krekovic.

A l’acte hi han assistit, per part de la UIB, el doctor Jaume Carot, Rector; la doctora Magdalena Brotons, vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta; les doctores Noemy Berbel i Magdalena Jaume, professores del departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques i directores del projecte; el doctor Miquel Oliver, degà de la Facultat d’Educació, el doctor Josep Lluís Oliver, sotsdirector del departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la Facultat d’Educació. Per part del Consell de Mallorca, Bel Busquets, vicepresidenta primera i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística; i Maria del Mar Gaita, directora del Museu Krekovic. A l’acte també hi ha assistit el director General de Política Universitària i Recerca del Govern, Pep Lluís Pons. Per part de l’Ajuntament de Palma, el senyor Sebastià Mascaró, director general d’Educació i la senyora Tina Codina, directora general de Cultura i Comunitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.