algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Tot a punt per la gran festa per la Llengua d'aquest diumenge a Bunyola

Aquest dimecres s'ha fet una reunió de voluntaris de Joves de Mallorca per la Llengua per tancar els darrers detalls organitzatius de la gran cita d'aquest estiu a Mallorca: la tercera edició del festival Treu la Llengua que es farà al poliesportiu de Bunyola aquest diumenge, 22 d'agost, a partir de les 18 hores.

Des de l'organització ja s'ha anunciat que les entrades estan exhaurides i la única manera de poder assistir a la gran festa és estar pendent per si a darrera hora es posa a la venda qualque entrada retornada o participant com a voluntari de l'entitat.

Des de l'organització es recorda que segons la normativa vigent, per assistir al festival no farà falta el certificat de vaccinació, però, això sí, caldrà dur màscara.

Gran concert

Amb motiu de la tercera edició del Treu la Llengua, els Joves de Mallorca per la Llengua organitzen, juntament amb la Direcció General de Política Lingüística i la Plataforma per la Llengua, un gran concert en el qual hi actuaran Oques Grasses, Xarxa, Marala i Es Gall de sa Pastera.

Després de 27 anys des de la creació de l’entitat, Joves de Mallorca per la Llengua volen continuar amb la tasca i la lluita que anys enrere va donar inici a tot un seguit de reivindicacions culturals per a defensar la llengua pròpia de Mallorca que agafaren forma en diverses campanyes com el Correllengua, el Rock’n’Llengua, l’Acampallengua i el Mallorca Festa Jove.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.