muy nuboso
  • Màx: 17.94°
  • Mín: 13.93°
17°

El festival Treu la Llengua es trasllada a Bunyola davant «la manca de voluntat i col·laboració de l'Ajuntament de Calvià»

El concert es farà dia 22 d'agost a partir de les 18 hores, al camp de futbol de Bunyola

Joves de Mallorca per la Llengua ha emès un breu comunicat per anunciar el canvi d'espai on es farà la tercera edició del festival Treu la Llengua, que s'ha hagut de traslladar a Bunyola a causa de la manca de col·laboració de l'Ajuntament de Calvià, municipi en el qual s'havia de celebrar en un principi.

«A causa de la manca de voluntat i col·laboració de l'Ajuntament de Calvià per celebrar el Treu la Llengua III ens hem vist obligats a traslladar el concert a un espai on sí que serem ben acollits: Bunyola. Per tant, vos esperam el mateix dia 22 d'agost i a la mateixa hora, 18 hores, al camp de futbol de Bunyola» han dit des de Joves de Mallorca per la llengua.

Gran concert

Amb motiu de la tercera edició del Treu la Llengua, els Joves de Mallorca per la Llengua organitzen, juntament amb la Direcció General de Política Lingüística i la Plataforma per la Llengua, el 22 d'agost, un concert que es farà al camp de futbol de Bunyola, en el qual hi actuaran Oques Grasses, Xarxa, Marala i Es Gall de sa Pastera.

Després de 27 anys des de la creació de l’entitat, Joves de Mallorca per la Llengua volen continuar amb la tasca i la lluita que anys enrere va donar inici a tot un seguit de reivindicacions culturals per a defensar la llengua pròpia de Mallorca que agafaren forma en diverses campanyes com el Correllengua, el Rock’n’Llengua, l’Acampallengua i el Mallorca Festa Jove.

Les entrades es poden adquirir mitjançant Ticket IB a un preu de 22€, 18€ i 15€ segons la zona en què es vulgui estar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume I, fa mes de 2 anys

Es ben necesari,descolonitzar calvia

Valoració:9menosmas
Per paco, fa mes de 2 anys

com Bunyolí ens toca totes les degracias ens mengem tota la merda que els altres no volen gràcies a l'alcalde que per desgrascia tenim

Valoració:-17menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 2 anys

Calvia esta invadida per forasterum que se torca el c1l amb la nostra cultura, que només és aqui per guanyar duros i forasteritzar-ho tot.
Tenc moltes ganes, de que aquest turisme de gatera colapsi i de que tots aquests destructors s'en vagin i notornin mai més.

Valoració:8menosmas
Per Precedents, fa mes de 2 anys

L'ajuntament de Calvià ja va llevar la concessió de la ràdio municipal a Ona Mediterrània i la va donar al corresponsal d'El Mundo al municipi i té un batle que, encara que sap parlar en català, s'expressa en castellà als mitjans de comunicació. És fàcil imaginar la política de normalització lingüística que deuen fer per allà.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente