cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.07°

Presentació a Vilafranca del llibre 'El conflicte lingüístic a Catalunya, el País Valencià i les illes Balears durant la Segona República'

Aquest dimarts, 27 de juliol, es farà al parc Pere Pons de Vilafranca de Bonany, la presentació del llibre El conflicte lingüístic a Catalunya, el País Valencià i les illes Balears durant la Segona República'' de Daniel Escribano. Es tracta del cinquè llibre publicat a la col·lecció d'assaig editada per l'Obra Cultural Balear, 'Terra d'Argensa'.

La presentació serà a càrrec de l'autor del llibre i comptarà amb la intervenció de Bartomeu Colom Pastor, doctor en Dret per la Universitat de Barcelona i d'Antoni Llabrés, professor titular de Dret penal (Universitat de València 2003-2019; UIB des de 2020).

Daniel Escribano

Daniel Escribano (Palma, 1978) és doctor en sociologia, traductor i col·laborador, entre d’altres, de Catarsi, El Salto i Sin Permiso i dBalears. Ha compilat i traduït l’obra 'Pomes perdudes. Antologia de la narrativa basca moderna' (Tigre de Paper, 2014), com també, amb Àngel Ferrero, l’antologia de James Connolly 'La causa obrera es la causa de Irlanda. La causa de Irlanda es la causa obrera. Textos sobre socialismo y liberación nacional' (Txalaparta, 2014) i és el traductor, entre moltes altres obres, del volum de relats de Koldo Izagirre 'Que vol foc, Mr. Churchill? '(Lleonard Muntaner, Editor, 2018).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per fem-ho decididament, fa mes de 2 anys

SI UN DIA PERDEM LA NOSTRA LLENGUA, DESAPAREIXEREM COM A POBLE O NACIÓ.
Ens cal gent compromesa i exigent !!!



DEFENSEM.LA AMB TOTA LA NOSTRA FORÇA !!!

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente