nubes dispersas
  • Màx: 18.29°
  • Mín: 8.69°
18°

Joan Miquel Oliver, Maria Jaume i Marala al Poesia i + 2021 que es farà al Maresme

185385
29-06-2021 Imagen del festival Poesia i + 2021 del Maresme (Barcelona). ESPAÃ'A EUROPA CATALUÃ'A CULTURA POESIA I + | POESIA I +

Ferran Palau, Joan Miquel Oliver, Maria Jaume, Pau Vallvé i Dl. Rois se sumen al cartell del Poesia i + 2021, que se celebrarà a partir d'aquest dimecres i fins a l'11 de juliol en nou municipis del Maresme (Barcelona).

Segons ha informat l'organització del festival en un comunicat aquest dimarts, les noves incorporacions se sumen a les que es varen anunciar la setmana passada, amb noms com Ikram Bouloum, Laia Llobera, Nacho Vegas i Maria Arnal i Marcel Bagès.

El festival comptarà en total amb una cinquantena de poetes, artistes i músics de diferents generacions, estils i procedències.

En l'apartat poètic destaquen les actuacions de Laia Llobera, Míriam Cano, Jaume Coll Mariné, Gabriel Ventura, Adrián Salcedo, Chantal Poch i Oriol Sauleda.

També apostaran pels espectacles teatrals o d'experimentació vocal amb artistes com Marc Vilajuana, Marala, Jordi Coca o P de carn.

Totes les actuacions es faran en format presencial, en "espais singulars" de Canet de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Dosrius, Arenys de Mar, Alella, Mataró i Caldetes d'Estrac (Barcelona).

Poesia i + reivindica en la seva XVI edició la trobada i la celebració de la vida en comunitat i reforça la seva aposta per la distància curta i la defensa de l'entorn natural, segons han explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.