cielo claro
  • Màx: 14°
  • Mín:
13°

A la venda les entrades per al nou concert-documental 'No s'apaguen les estreles' de Xavi Sarrià a Palma

183905

El músic i escriptor Xavi Sarrià es troba girant enguany amb un nou espectacle que ha estrenat al Teatre Principal de València el passat 30 d’abril i que arribarà al Teatre Xesc Forteza de Palma el 4 de juny. Un nou directe que combina un potent repertori musical i la projecció d’elements audiovisuals inclosos en un documental que s’estrenarà a finals de maig.

L’ambiciós projecte, amb branca musical i també cinematogràfica, neix de la cançó 'No s’apaguen les estreles', BSO de la pel·lícula 'La mort de Guillem', i recupera el llegat de savieses i resistències populars del País Valencià.

El 2021 les crisis omplen tertúlies i portades. Per a Sarrià és precisament en aquests temps difícils és quan més necessàries es fan les experiències resilients i lluitadores de la nostra gent. L’espectacle 'No s’apaguen les estreles' és «una alenada de coratge i autoestima per a enfrontar el moment actual». Perquè, en temps de foscor, la cultura pot ser llum.

Com hem dit, aquest nou projecte neix arran de la cançó 'No s’apaguen les estreles', que va ser banda sonora de la pel·lícula 'La mort de Guillem' i ja suma més de 700.000 reproduccions a les plataformes digitals. Una cançó que va molt més enllà de la història de Guillem Agulló i la seua família i que «viatja als origens populars del País Valencià per a reivindicar que existeix una cadena inesgotable de savieses i resistències».

L’espectacle conjuga cançons i audiovisuals que es projectaran en una pantalla pròpia en forma de cor. El resultat és un nou format d’espectacle que neix adaptat per a fer front als dies de crisi que vivim: un concert-documental. «Un emotiu cant a la perseverança, la resiliència i la solidaritat de la gent humil i senzilla del País Valencià», explica sobre el projecte. El poble valencià està viu i batega amb força i Xavi Sarrià i companyia volen mostrar-ho i posar-ho en valor.

Amb sonoritats i instrumentació mediterrànies, l’espectacle s’endinsa en el repertori més emotiu de Xavi Sarrià elaborat durant més de dues dècades en solitari i al capdavant d’Obrint Pas, des d''Amb l’esperança entre les dents', 'Alliberar-nos' o 'No s’apaguen les estreles' fins a 'Al país de l’olivera', 'Si tanque els ulls' o 'La flama'. Sis músics acompanyen Xavi Sarrià a l’escenari: dolçaina, llaüt, guitarra, baix, teclats i la veu de Key Day conformen un espectacle ideat per als temps actuals. Un format sorprenent, elegant i original dissenyat pel director artístic Martí Torras (Love of Lesbian, Els Catarres, El Diluvi). Un nou concepte transmèdia que inclou audiovisuals de manera que les cançons i les històries conflueixen per a emocionar-nos i omplir-nos de coratge i esperança.

Els audiovisuals que es projectaran durant l’espectacle formen part del documental 'No s’apaguen les estreles'. Un treball dirigit per Xavi Sarrià amb guió de David Segarra, realització de Víctor Serna i música original de Míriam Encinas. Les imatges es projectaran en una pantalla pròpia i interactuaran durant el concert acompanyant la banda de Xavi Sarrià.

Les entrades per al concert de Palma s'han posat a la venda aquest dimecres i es poden adquirir aquí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.