algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 23°
25°

[VÍDEO] El Festival Internacional de Teatre de Teresetes celebrarà la 23a edició del 24 al 30 de maig

183325

El Festival Internacional de Teatre de Teresetes de Mallorca ja té data: celebrarà la 23a edició del 24 al 30 de maig.

Constarà de 17 espectacles, amb propostes variades i originals, que ja es poden consultar al web del Festival www.festivalteresetesmallorca.cat.

Aquest Festival és un referent crucial de la indústria creativa i cultural de l’illa des de la seva creació l’any 1999. L'objectiu principal és promocionar i divulgar les darreres i més representatives propostes escèniques del gènere de les teresetes, els objectes, les ombres, el moviment i arts associades, en una programació que recupera les tradicions alhora que treballs d’avantguarda en produccions internacionals, nacionals i de casa.

Amb una cita anual, cada tercera setmana de maig fan feina per a dotar l’illa d’una festa del teatre que arriba a tota la ciutadania amb l’exhibició d’espectacles en múltiples i variades seus, destacant la presència al carrer, alhora que amb diversificades activitats paral·leles que enriqueixen l’experiència i fomenten la xarxa. Destaquen: el vessant professional per a companyies, actors, programadors, institucions i estudiants amb els Matins Professionals, el vessant social amb l’acció Teresetes Socials, el vessant formativa amb cursos especialitzats i xerrades i el vessant participatiu amb el PUNT teresetes.

Organitzat des dels seus inicis per Elàstic Nou Produccions, compten amb la col·laboració del Consell de Mallorca –via el Departament de Cultura i el Teatre Principal- i el Govern Balear – via l’Institut d’Estudis Baleàrics -; així com els municipis participants d’arreu del territori, ja que el Festival Teresetes és una festa descentralitzada que vol fer arribar el teatre de qualitat arreu de Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris