algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

[VÍDEO] Donallop llança l'EP 'Cara a cara' i anuncia nova gira

Donallop, duet format per Joana Pol i Pere Bestard, ha llançat el nou EP en format vinil de 12 polzades 'Cara a cara'. A finals de 2019 uns pocs mesos abans de l’esclat de la pandèmia i en meitat de la gira de presentació de 'Crisàlide', el seu darrer disc, el grup va fondejar una setmana als estudis del seu productor Paco Loco, a El Puerto de Santa Maria (Cadis). D’aquests dies de gravacions el grup va poder extreure el seu nou EP, 'Cara a Cara'.

Aquestes quatre cançons són una continuació del camí que varen emprendre en el seu darrer i premonitori treball físic. El minimalisme pop, la sensualitat, la profunditat i l’atmosfera es fan acompanyar de textos carregats de prosa poètica.

Enregistrat en format de power trio s’endinsen una mica més en el terreny dels sintetitzadors, els ritmes de l’slowcore i el dreampop més primigeni. El groove de la banda és lent però avança de manera inexorable, amb passes fermes i segures carregades de bellesa. Un riu que travessa diferents paisatges per acabar a un mar de temàtiques atrevides com són la idea del suïcidi a 'Una llum', la transexualitat o l’emergència climàtica a 'Paris to Helena', fet amb la delicadesa i l’elegància que caracteritza la seva obra. Un treball curt que els permet mostrar-se novament sense perdre de vista un futur carregat de cançons i quilòmetres per recórrer.

El duet manté el seu esperit expansiu en les quatre primeres dates de presentació de 'Cara a cara'. La primera data, el dijous 3 de juny al nou espai de cultura i música d’Igualada, el Kiosc del Rec, al reconvertit barri del Rec. El dia següent, el divendres 4 de juny al Festival Espurnes de Llagostera en una vetllada conjunta i molt especial al costat de Mishima, vells coneguts de Paco Loco, artífex de l’evolució sonora dels darrers tres treballs de Donallop. Per a tancar el cap de setmana el grup presentarà el seu treball al reconegut Festival Cool Days d’Artà, un festival amb caire internacional amb edicions mítiques com les de Coco Rosie.

El següent cap de setmana els mallorquins viatgen a Borriana per a presentar el seu nou EP al País Valencià, en el prestigiós festival de música independent EMAC. Una primera tanda de concerts on recorreran aquells tres indrets que Donallop consideren la seva llar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.