algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

Consellers, entitats i nombroses persones participen en la iniciativa 'Paraules per Sant Jordi'

La Festa de Sant Jordi ha tengut a les paraules com a protagonistes a les xarxes socials, atès que centenars de persones, institucions i entitats han compartit paraules en els seus comptes amb motiu d'aquesta celebració.

Així, s'han sumat a la iniciativa 'Paraules per Sant Jordi', impulsada per la Direcció General de Política Lingüística del Govern. Els usuaris han fet ús del sistema d'etiquetatge de cada xarxa per a compartir la paraula triada amb altres usuaris i molts han explicat el perquè de l'elecció.

Moltes de les paraules triades han estat acompanyades també d'imatges, poemes o vídeos. Amb l'etiqueta #paraulesperSantJordi s'ha creat una gran cadena amb usuaris que han compartit la llengua catalana.

La presidenta de Govern, Francina Armengol, s'ha sumat amb la paraula 'albirar'. També ho han fet consellers de l'Executiu, com el titular de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company, qui ha triat la paraula 'llum'; la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez, s'ha decantat per 'tendresa' o conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, que ha triat 'resiliència'.

També s'han sumat nombrosos ajuntaments de les Illes i organismes públics com el Servei d'Assessorament Lingüístic del Consell de Menorca.

Des de la societat civil, entitats i persones també ha compartit paraules. Per exemple, l'actriu Agnès Llobet, la 'Plataforma Tant és ara com abans', l'Obra Cultural Balear, Onda Cero Eivissa i Formentera, el sindicat UGT o el Mercat de l'Olivar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.