nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

El primer Premi Mallorca de Literatura Infantil, 'Mare d'on venen els infants?', ja és a la venda

El primer Premi Mallorca de Literatura Infantil, 'Mare d'on venen els infants?', de Caterina Valriu i Toni Galmès, ja està disponible en les llibreries de Mallorca, coincidint amb la Setmana de Sant Jordi.

Segons ha informat el Consell aquest dilluns, la vicepresidenta i consellera insular de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha presentat aquesta jornada l'edició de 'Mare, d'on venen els infants?', obra guanyadora del primer Premi Mallorca de Literatura Infantil, i que ja està disponible en les llibreries de Mallorca, coincidint amb la setmana de Sant Jordi.

Durant la presentació, Busquets ha confessat que «és un plaer i una alegria enorme presentar 'Mare, d'on venen els infants?'» i ha agraït el treball i el talent de Caterina Valriu i Toni Galmès, així com de Disset Edicions, per a enriquir la literatura infantil en català.

Seguidament, Busquets ha reiterat el compromís de l'equip del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística amb aquest gènere, «que contribueix a l'hàbit de la lectura des de petits i segurament enganxa a algun adult».

En aquest sentit, Valriu ha destacat que es tracta d'una obra per a compartir en família, que segur agradarà als nens, però també a «persones majors que són sensibles a la bellesa de les il·lustracions o la poeticitat del relat».

Així mateix, quant a la part visual, formada per aquarel·les que han estat fetes a mà, Galmès ha explicat que «no sols il·lustra les paraules sinó que està ideada de manera que en la lectura es puguin entretenir molt de temps en cada pàgina i també ha destacat que així l'obra permet diferents lectures».

D'acord amb l'editor Sebastià Marí(Disset Edicions), ara s'ha fet una primera tirada per a Mallorca i la setmana que ve ja es distribuirà a la resta d'illes i en la península. La categoria del Premi Mallorca de Literatura Infantil, ha estat creada en l'última edició dels premis i està dotada amb 10.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.